x
Nieuwe website een feit

Hoera, bij deze is de nieuwe website van DeeGee.net een feit. Het is de vierde inmiddels. Trots ben ik er zeker op, deze staat namelijk geheel in het teken van de foto’s: de foto’s worden groot afgebeeld, de tekst draait (bijna letterlijk) om de foto’s en de vormgeving, ach … woorden zijn eigenlijk overbodig. En dat is precies één van de doelstellingen voor deze nieuwe website geweest.

Verder ben ik erg in mijn nopjes met het ontwerp en de vormgeving, met name die voor de Projecten en het Blog. En natuurlijk het beeldvullende Portfolio. Prachtig. Tijd om alles te gaan vullen met mooi beeld!

Het Blog zal ik met name periodiek gebruiken, als er noemenswaardige zaken te vermelden zijn. De meeste activiteit zul je echter op Facebook vinden, daar komen veel vaker updates (acties, prijzen die te winnen zijn e.d.). Voor nu, veel plezier met rondkijken op de site.

Mocht je iets mooi vinden, klik dan op het hartje. Een soort van “Like” op deze website, overigens zonder consequenties op andere sociale media en volledig anoniem. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je een reactie of opmerking stuurt: gebruik daarvoor het Contact-formulier. Deze kun je ook gebruiken als je meer informatie wilt inwinnen of als je me wilt boeken voor een opdracht of project.

Met hartelijke groet!
Dennis

Leave a reply