x
Bruiloft Eveline & Paul

Weken was het matig en slecht weer geweest! En wat hadden we hem zitten knijpen,  de gehele receptie was buiten gepland.
Wat denk je? Prachtig weer die dag, hoe kun je het zo plannen. Heerlijk zonnetje erbij, fantastische temperatuur voor eind april. Perfect!

’s Ochtends was ik bij Eveline thuis om het opmaken en aar stylen vast te leggen, daarna lukte het nog net om ook bij de Paul’s ouders langs te gaan. Hij logeerde daar en ik kon het vertrek in de stokoude Citroën (1910!!) vastleggen. Een prachtig moment toen hij in hun nieuwe huis zijn bruid van de trap zag afdalen: wat zag Eveline er schitterend uit! Daarna druppelden de laatste daggasten binnen en schoten we de familieportretten in de tuin, in de zon (!).

Tijd om te vertrekken: Eveline werkt op een basisschool en die hebben we als eerste aan gedaan. Mooi onthaal door de kinderen van haar klas, zo lief! In de klas kadootjes, een glasje champagne 😉 met wat lekkers erbij en daarna op de foto op het schoolplein. Vervolgens zijn we naar de Westeinderplas gereden… En dan kom je erachter dat een Citroen van een eeuw oud geen versnellingen heeft. Gelukkig was het heerlijk weer dus genieten van de rit.

Bij de Westeinderplassen hebben we de fotoshoot gehouden, inclusief de beroemde watertoren, het meer, de steiger en een prachtige, blauwe lucht! Daarna gauw weer in de auto om rustig richting de kerk te rijden.

Op het moment dat ik daar aankwam stond het buiten al redelijk vol, gezellig! Er volgde een onthaal met applaus toen het bruidspaar arriveerde en door de haag van bezoekers naar de kerk liep.
Binnen, in het mooie kerkje aan de Oosteinderweg (was het heerlijk koel), gaf Eveline’s vader haar met een grote glimlach weg aan Paul. Fantastisch om te zien.
De ambtenaar van de burgerlijke stand sprak met veel plezier en engageerde de volle kerk en de speeches van beide moeders gaven diepgang en ontroering aan het moment. Daarop mochten Paul & Eveline elkaar het ja-woord geven en kwam Pauls kleine nichtje de ringen brengen. Na de ceremonie, buiten nog een mooie grote groepsfoto gemaakt en toen gingen we op weg naar de andere kant van Aalsmeer voor de receptie.

Voor de receptie begon aten de daggasten de zelfgemaakte bruidstaart (!), werden er kado’s geschonken en gedichten voorgedragen met een lach en een traan.
De receptie was buiten en het leek wel zomer, zo aangenaam! Iedereen genoot er zichtbaar van!

Na het diner kwamen alle gasten voor het feest en stond de tent vol! Supergezellig en er werd gedanst dat het een lieve lust was!

Tegen een uur of één nam het bruidspaar afscheid en ging het feest nog een klein uurtje door.

 

Paul en Eveline, dank jullie wel dat jullie (en je families) mij zo opnamen in jullie midden, gedurende deze dag. Het was heel speciaal én supergezellig!

Leave a reply