x
Bruiloft Aschwin & Ingeborg

Trouwen op kasteel de Keukenhof. Juist, bij de Keukenhof in Lisse. Wauw.

Het zou een geweldige dag worden…
’s Ochtends in het Washuis, naast het Kasteel, werd de bruid (en het bruidsmeisje) opgemaakt en hun haar gestyled. Ook de bruidegom kleedde zich daar om (aparte ruimte) en wat was het een mooi moment toen hij haar voor het eerst in die prachtige jurk zag.

De fotoshoot vond plaats in en om het kasteel natuurlijk. De tuinen lagen er schitterend bij, vol bloemen en fris groen. We hebben er vele mooi platen geschoten in een zeer relaxte sfeer, heerlijk!

Daarna naar een nabij gelegen stationshuis, waar een werkelijk beeldig koetsje op het bruidspaar wachtte. Die bracht hen terug naar het kasteel waar alle daggasten inmiddels op hen wachtten. Onder applaus en een regen aan zonnestralen (wat was het prachtig weer!) stapten ze uit. In een spectaculair mooie kamer waar iedereen net in paste, gaf de ambtenaar een mooie speech. Daarin vertelde hij over de herkomst en betekenis van een aantal gewoonten en etiquetten van een bruiloft: interessant!

Na de plechtigheid moest iedereen naar buiten voor de ringen. Op het gazon keek iedereen omhoog naar het bruidspaar dat op het balkon één voor één de ringen kreeg aangevlogen door verschillende roofvogels!! Heel, heel bijzonder. Daarna hebben we een schitterende groepsfoto buiten gemaakt en mocht de heerlijke bruidstaart aangesneden worden.

Daarna mochten we wederom naar buiten (ander gazon dit keer) voor de receptie met een spectaculaire roofvogelshow waar iedereen aan mee mocht doen. Aan het eind heb ik ook nog even een zeearend (8 kilo!) vastgehouden en in de ogen gekeken. Een heel bijzonder gevoel als je hem zo van dichtbij in de ogen kijkt…

Het diner was in het kasteel en er werd ontspannen en lang nagetafeld. Daarna toog iedereen naar het Koetshuis, verderop, waar het feest losbarstte tot na enen. Het bruidspaar werd uitgezwaaid, met sterretjes, en iedereen toch blij en voldaan naar huis/hotel/bed!

Aschwin & Ingeborg, dank jullie wel dat ik jullie bruiloft vast mocht leggen. De mate van details wat jullie allemaal bedacht en voorbereid hebben viel iedereen op, bijzonder!

Leave a reply