x
Bewerkte teamfoto

De Bewerkte Teamfoto (of Afdelingsfoto) is een zeer originele manier om uw team of afdelingen te vereeuwigen. In de groepsfoto worden achteraf diverse elementen verwerkt die alles met uw bedrijf (of afdeling) te maken hebben; wat uw bedrijf (of afdeling) doet. Er is  tevens ruimte voor kleine details/knipoogjes.

Het resultaat is een bijzondere foto, die er werkelijk uit spat qua kleur en dynamiek. Veelal worden dit prachtige (grote) zoekplaten vanwege de vele details die ze bevatten. Het zijn tevens bijzonder originele foto’s om direct aan klanten, leveranciers en andere zakenpartners duidelijk te maken waar uw team of afdeling zich precies mee bezig houdt.

Bedrijven met meerdere afdelingen hebben in één klap een bijzondere serie “kunst”werken om tentoon te stellen. Gelooft u maar dat u vele complimenten zult krijgen van (mogelijke) zakenpartners die bijvoorbeeld bij u op bezoek komen.

Klik op de foto naast deze tekst om een aantal voorbeelden te zien van een ICT-bedrijf met meerdere afdelingen, die door de werknemers cadeau werden gedaan tijdens het 5-jarig jubileum. De serie hangt in de gang van het kantoor, geprint op canvas doeken van 90×70 cm.

Mocht u geïnteresseerd zijn, of wilt u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Leave a reply