x
Familieshoot

De familie Hoogeveen uit Kudelstaart benaderde me voor een familieportret, als cadeau voor oma en opa: leuk! In de woonkamer zetten we de studio op en konden we los. Ze hadden zich goed voorbereid: er waren een aantal kleding”lijnen” op elkaar afgestemd en boven aanwezig. De sfeer was ontspannen en al gauw had iedereen de smaak te pakken, we klikten foto na foto weg. Altijd fijn om na levering te horen dat ze er zo blij mee zijn. Veel plezier met de mooie foto’s en bedankt voor de gezellige middag samen!

Leave a reply
  x
  Actieportret Mattho

  Mattho Mandersloot is Nederlands kampioen in Taekwondo, in de stijl-vorm (Poomsae). Hij wilde graag wat mooie foto’s hebben omdat diverse kranten, bladen en websites daar vaak naar vragen. Kun je er maar beter mooi op staan tenslotte. Daarop heb ik een sportzaal ingericht als studio want Taekwondo kent heel veel (vliegende) trappen, dus een beetje ruimte was wel wenselijk 🙂 Mattho had ook nog een tasje met dakpannen mee genomen…

  De shoot zelf liep erg gemakkelijk en we hebben gezocht naar mooie, stijlvolle, creatieve beelden. Uitsmijter van de dag was de breektest, waar hij de dakpannen door midden moest slaan (en ik dat mooi vastleggen). Of dat is gelukt? Bekijk een paar van de foto’s maar!

  Leave a reply
   x
   Familieshoot

   De papa’s en mama’s hadden een mooi kado voor oma bedacht: een fotoshoot thuis met alle kinderen en kleinkinderen.

   Nou, oma deed de deur open om me direct te melden dat ze er helemaal niet van hield om op de foto te gaan!
   Geen enkel probleem natuurlijk (ik hou er zelf ook niet van om voor de lens te staan) dus we spraken af dat we het rustig op zouden bouwen en ik beloofde haar dat het allemaal goed zou komen.
   Eerst de kleinkinderen, dan de kleinkinderen met papa’s en mama’s, etc. Oma zou er dan af en toe bij komen.

   En wat denk je? Na afloop krijg ik te horen dat ze het gaandeweg leuk vond! Zie je wel? En een dikke dankjewel toe. Top!
   Kijk en oordeel zelf maar: oma op de foto’s, ze heeft er volgens mij gewoon lol in.
   Het allerleukste vind ik nog wel dat zij nu mooie foto’s aan de muur heeft hangen van haar met haar kinderen en kleinkinderen. Leuke en spontane foto’s, waar je graag naar kijkt en waar haar kleinkinderen ook (hopelijk) nog lang naar zullen kijken en van zullen genieten.

   Leave a reply
    x
    Geslaagd!

    Eind juni was het dan zover: de geslaagde leerlingen van het Barlaeus Gymnasium mochten hun diploma in ontvangst nemen! Ik was aanwezig om van een aantal een mooi portret te schieten.

    Het werktempo lag hoog, want de foto’s werden na afloop van de uitreiking gemaakt tijdens de borrel. En ja, dan moet zo’n portret even tussendoor. Geen probleem natuurlijk! Het leverde fraaie platen op, wat geholpen werd doordat de jonge mannen en vrouwen er tiptop uitzagen in hun mooie pakken en jurken! Een plezier voor een fotograaf om mee te werken.

    Een kleine impressie kun je zien door op de foto te klikken. Wil je meer zien? Je kunt veel foto’s vinden op mijn Facebook-pagina.

    Leave a reply