x
Tess

Zo lief en zo klein, ik vergeet soms even hoe klein die handjes en vingertjes zijn. Voor Tess reisde ik af naar Amstelhoek waar ik hartelijk werd ontvangen. In de huiskamer hebben we de zithoek iets groter gemaakt, gewacht tot Tess weer lekker soezig in slaap viel en daarna konden we rustig foto’s gaan maken. Ze was een voorbeeldig modelletje. Tussendoor wilde ze nog even een flesje waarna ze weer heerlijk verder sliep.

En zeg nou zelf, is het geen modelletje? Ze siert de woonkamer inmiddels op een prachtig groot linnen doek, wauw!

Leave a reply
  x
  Ilay

  Wat een prachtig mannetje is Ilay. Net zo scherp en oplettend als z’n beide ouders, dus voor dit kereltje besloot om z’n oogjes toe te doen… We hebben een paar prachtige wakkere en slapende foto’s van hem gemaakt, ook in de honkbalhandschoen van papa (hoe cool). Kijk maar even naar een paar van de prachtige foto’s die we van hem mochten nemen!

  Leave a reply
   x
   Jesaiah

   Zondag een ontzettend leuke middagshoot gehad bij Anita en Oscar thuis in Amsterdam. Ze hebben net een nieuw kindje, een wolk van een zoon: Jesaiah!

   Wat een lief en schattig kereltje maar oh my, wat is ie al sterk: hij tilt nu z’n hoofdje al op en kijkt dan rustig in het rond. Lijkt erg op z’n vader :)

   Het uitzoeken en nabewerken van de foto’s gaat wat tijd in beslag nemen maar het zal de moeite waard zijn. Straks hebben ze alle vier (ook grote zus Letitia) een schitterende, blijvende herinnering aan die eerste tedere momentjes van hun pasgeboren zoontje/broertje. Anita en Oscar, veel liefs aan die kleine stoere en tot binnenkort!

   Leave a reply