x
VOvA – Hyperion Lyceum

Het VOvA (Voortgezet Onderwijs van Amsterdam) is een bestuur van scholen uit het VO in Amsterdam. Voor de werving van leerlingen voor het Hyperion Lyceum (Amsterdam-Noord) waren zij op zoek naar geschikte foto’s voor hun website, flyers en posters. Het werd een ontzettend leuke opdracht met eerste klassers in een dynamische, leuke en bijzondere school. -update: het Hyperion Lyceum had de meeste aanmeldingen van alle VWO scholen in Amsterdam!- Klik op de foto voor een kleine impressie:

Leave a reply
  x
  Aikido – Fukukusa Shihan

  Na de foto’s van vorig jaar werd ik opnieuw gevraagd door Aikidoschool Amstelveen om een fotoreportage te maken. Fukakusa-shihan, een grootmeester, kwam een trainingsstage geven.

  Iets meer dan 250 mooie foto’s leverde dat op, waarvan je hier een kleine selectie kunt bekijken (als collages). Klik daartoe in de afbeelding links van deze tekst, op het kleine icoontje met vier pijltjes rechts onderin.

  Wil je wat meer zien? Dik 30 staan er op de Facebook-pagina. Mocht je ze allemaal willen bekijken, klik dan hier (Google+).

  Leave a reply
   x
   The Crucible

   Afgelopen vrijdag (4 april) toog ik naar een prachtige theatervoorstelling van The Crucible, naar het boek van Arthur Miller. Ik zou een reportage schieten van de voorstelling met acteurs, dansers, koor en orkest. Alleen het gevraagde plaatsje aan het gangpad met vrije zichtlijn ging helaas niet door. Hmm… Uitdaging. De uitdaging werd nog wat groter omdat er twee lange mannen voor me zaten! Ik ben zelf niet zo lang. Ze ontnamen me gedeeltelijk het zicht. Bovendien werden wijde shots op deze manier erg bemoeilijkt. Toch doe je op zo’n moment alles wat binnen je kunnen ligt én probeer je creatief om te gaan (en zelfs gebruik te maken van) de “obstakels” die op je (zicht)pad liggen. Of zitten in dit geval.

   Gelukkig vond ik in de pauze een andere plek: hoog en droog. Dat leverde ook bijzondere foto’s op, vanuit een heel ander perspectief dit keer. Ziehier een paar van de resultaten (klik op de foto).

   Leave a reply